fbpx

Vacature Specialist Ouderengeneeskunde – Standplaats Zevenbergen – Surplus breed(2019/064)

Zorg

Vacature Specialist Ouderengeneeskunde – Standplaats Zevenbergen – Surplus breed

Uren in overleg

  FWG 75

  Max. €7871,-

  Zevenbergen

  Surplus breed

  Ref: 2019/064

  Uren in overleg

Beschrijving werkplek

Surplus is een moderne zorginstelling, die sterk in ontwikkeling is en zorg met behandeling biedt op verschillende locaties in Breda en omgeving . Het gaat om ongeveer  1000 cliënten met een somatische, psychogeriatrische, gerontopsychiatrische, of terminale zorgvraag. Ook is er de mogelijkheid van observatie/ELV-opnames. Vanuit het Behandelcentrum Surplus bieden we ambulant consultatie en behandeling aan in de eerste lijn.

Je komt terecht in een enthousiast team met betrokken en kundige artsen, paramedici en verpleegkundigen/verzorgenden.

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

 • Als specialist ouderengeneeskunde probeer je de kwaliteit van het leven van je bewoners te behouden of te verbeteren. Je hebt hierbij een leidende rol in het multidisciplinaire team.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het beleid en de ontwikkeling van onze zorg.
 • We zien graag een bijdrage aan de collegialiteit binnen het artsenteam, dat bestaat uit 8 SO’s (onder wie de Directeur Behandeling en Begeleiding) en ongeveer 6 artsen (in opleiding tot SO, huisarts of niet in opleiding).
 • Je wordt ondersteund door een medisch secretariaat.
 • Er zijn er ruime mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen. Zo zal er de mogelijkheid zijn dat je de kaderontwikkeling psychogeriatrie volgt.
 • We bieden je uiteraard een contract voor onbepaalde tijd, waarin we graag in overleg gaan met je m.b.t. het aantal uren.
 • Er zijn mogelijkheden voor (tijdelijke) huisvesting.
 • In overleg spreken we af op welke locaties je je afdelingen krijgt. Dat kan in het grootstedelijk gebied van Breda zijn dan wel in de plattelandsgebieden daaromheen. Tijdens je diensten en waarnemingen kom je op alle locaties.

Daarvoor vragen wij van jou

 • Je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde,.
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen rondom de zorg en binnen het vakgebied ouderengeneeskunde.
 • Je hebt een visie op persoonsgerichte zorg en op de plaats van de arts in het multidisciplinaire team en de organisatie.
 • Je bent bereid om diensten te doen.
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto

Wat houdt werken bij Surplus in?

Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden

 • meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant
 • een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn

Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

SURPLUS - Paul de Vos 32-min

Paul, Specialist ouderengeneeskunde

“Steeds weer zoeken we het contact met kwetsbare mensen zodat we er het beste van kunnen proberen te maken, ondanks hun complexe problematiek en vaak ongeneeslijke aandoeningen. Het werk is belonend, maar vaak ook zeker uitdagend, waarbij  mijn drijfveer naast de mooie mix van uitdagingen op inhoudelijk vlak, zeker ook ligt in het feit dat ik me op mijn plek voel in deze organisatie en me sterk ondersteund voel door mijn collega’s en het team waarbinnen ik werk. Daarnaast is het werk- en aandachtsgebied sterk in ontwikkeling, waardoor ik me geen moment hoef te vervelen.”

Surplus - Vera Nooijens 030

Vera, Wijkverpleegkundige

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker erg leuk, bevredigend en soms ook zeker uitdagend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn. Daarnaast ben je als kwaliteitsverpleegkundige betrokken bij het hele proces van zorg aanbieden en werk je nauw samen met de andere disciplines binnen Surplus, zoals bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, om zo samen de best mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen bieden.”

VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

Zo gaan we het doen

Je klikt op de solliciteren button

Je wordt binnen 1 dag door ons gebeld.

We maken snel kennis met je.

Je loopt een dag mee als je wilt.

We voeren een goed voorwaardengesprek.

Je krijg snel een passend aanbod.

over surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat..

Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan. Bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling.

Vraag het Lucia

Recruiter bij Surplus

Heb je een vraag over deze vacature of over ons sollicitatieproces? Dat kan! Stel direct een vraag aan onze recruiter door op de onderstaande button te klikken. Je kunt via het icoontje rechtsonder ons ook een WhatsApp met je vraag of opmerking sturen.

We zitten voor je klaar!

Interesse? Solliciteer nu!