fbpx

Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Vacature Helpende (Plus) – Thuiszorg(2020/079)

Zorg

VACATURE HELPENDE (PLUS) THUISZORG - 2020/079

BEN JIJ TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?

  FWG 30

  Max. € 2554,98

Diverse locaties

  thuiszorg

 Ref: 2020/079

  In overleg

Beschrijving werkplek

Zie jij het voor je? Werken in een team waar je uitgedaagd wordt? Waar je niet volgens het boekje werkt, maar op basis van jouw ervaring, kennis en kunde. Bij Surplus vertrouwen en waarderen we jouw vakmanschap.

Voor onze thuiszorgteams in regio Breda, Terheijden, Hooge- en Lage Zwaluwe en Made, Halderberge zoeken we Helpenden (Plus).

Jij maakt elke dag zo fijn mogelijk voor jouw cliënten. Je begeleidt en verzorgt, vooral bij de dagelijkse dingen als wassen aankleden,  en eten en drinken. Daarnaast help je met steunkousen. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden. De wensen en behoeften van cliënten staan centraal. Cliënten zijn tenslotte thuis, en daar is onze zorg op gericht. Jij bent hun steun en toeverlaat, op goede én slechte dagen.

Wanneer nodig assisteer je je collega’s wanneer zij verzorgende handelingen uitvoeren. Je verstrekt medicatie, verricht eenvoudige wondverzorging en meet de bloeddruk en de bloedsuikerwaarden. Betrokken als je bent zie je het wanneer er bijzonderheden zijn met betrekking tot de gezondheid, het welzijn of de leefomgeving van de cliënt. Deze meldt je dan ook tijdig zodat er iets mee gedaan kan worden.

Je weet de juiste inschatting te maken wanneer je een collega in moet schakelen bij de verzorgende handelingen. Deze meldt je dan ook tijdig zodat er iets mee gedaan kan worden.

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

 • Zelfstandig werken in de buurt
 • Opleiding met landelijk erkende module Helpende Plus
 • Veel verschillende zorgvragen bij cliënten thuis
 • Gezelligheid in jouw team
 • Contracten vanaf 20 uur per week, meer of minder uren ook bespreekbaar.
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • FWG 30 € 2.554,98 – maximaal bruto per maand (fulltime)

Daarvoor vragen wij het volgende van jou

 • Je hebt een diploma Helpende
 • Je beschikt over het landelijk erkende module Helpende Plus of je bent bereid deze via Surplus te gaan volgen.
 • Je bent integer, betrouwbaar en geduldig, en kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent tactvol en hulpvaardig, kunt je goed inleven in cliënten

Meer informatie nodig?

Heb je inhoudelijke vragen of wil je meer informatie over de vacature?

Neem dan contact op met Susan van Laarhoven- teamleider verzorging extramurale zorg via telefoonnummer 0165 – 313100

Voor vragen over de procedure of het sollicitatieproces kun je terecht bij team Werving & Selectie via e-mail: werken@surplus.nl of telefonisch via 076 208 2345.

Wat houdt werken bij Surplus in?

Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden

 • meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant
 • een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn
 • altijd dicht bij huis werken in één van onze woon-zorgcentra
 • Veel doorstroom mogelijkheden

Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

Jose-Sprenkels---helpende---400x400

José, zorghulp intramuraal

“Als zorghulp of als assistent dienstverlening en zorg, help je je cliënten onder andere met hen te helpen bij hun dagelijkse zaken. Denk aan boodschappen doen, schoonmaken of bedden opmaken. Maar ook het maken van een wandeling met de cliënten of het helpen van de verzorgende of verpleegkundige kan bij je taken horen. Je bent daarbij onmisbaar en je krijgt veel waardering”.

Simone-Bos---helpende---400x400

Simone, Verzorgende IG

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker uitdagend en soms ook vermoeiend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn.”

VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

Zo gaan we het doen

Je klikt op de solliciteren button

Er wordt snel contact met je opgenomen.

We maken kennis met je.

Je loopt een dag mee als je wilt.

We voeren een goed voorwaardengesprek.

Je krijg snel een passend aanbod.

over surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat..

Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan. Bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling.

Vraag het Lucia

Recruiter bij Surplus

Heb je een vraag over deze vacature of over ons sollicitatieproces? Dat kan! Stel direct een vraag aan onze recruiter door op de onderstaande button te klikken. Je kunt via het icoontje rechtsonder ons ook een WhatsApp met je vraag of opmerking sturen.

We zitten voor je klaar!

Interesse? Solliciteer nu!