Vacature Basis Arts – ANIOS Oudergeneeskunde – bereikbare diensten in het weekend – Surplus Breed (West-Brabant)
(2019/154)

Zorg

Vacature Basis Arts – ANIOS Oudergeneeskunde

bereikbare diensten in het weekend

Surplus Breed (West-Brabant)

  FWG 65
CAO VVT

  + 10% arbeidsmarktkrapte toeslag

  Breda e.o. –
West-Brabant

  Surplus breed

 Ref: 2019/154

  Uren in overleg

Beschrijving werkplek

Wil jij wat bijverdienen en ervaring opdoen in de ouderenzorg? Reageer dan op onze vacature.

Wij, Surplus,  zijn ter ondersteuning van het team specialisten ouderengeneeskunde, op zoek naar een basisarts die  bereikbare diensten in het weekend wil verrichten.

Tot Surplus behoren een groot aantal intramurale instellingen voor ouderen verspreid over meerdere locaties in West Brabant.  De doelgroep is divers. Zorg en behandeling wordt geboden aan o.a. cliënten met psychogeriatrische, gerontopsychiatrische en somatische aandoeningen.

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

  • Het betreft een zelfstandige functie, waarbinnen ondersteuning wordt geboden door het Mobiel verpleegkundig team. Dit team verricht de triage. De achterwacht tijdens je dienst wordt geboden door een specialist ouderengeneeskunde.
  • Door het grote en gevarieerde aanbod, zowel qua zorgvragen als (werk)omgeving, is de functie afwisselend waarmee je tevens ervaring kunt opdoen
  • Er wordt je de mogelijkheid geboden om tijdens de dienst te verblijven in een van onze appartementen.

Daarvoor vragen wij het volgende van jou

  • Een geregistreerd artsendiploma en een inschrijving in het BIG-register.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Tenminste 2 jaar medisch-praktische werkervaring, bij voorkeur op een werkterrein in relatie tot verpleeghuis/ouderengeneeskunde, zoals SEH, interne geneeskunde, neurologie, psychiatrie of geriatrie.
  • Een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Meer informatie?

Indien je vragen hebt m.b.t. deze vacature, kun je contact opnemen met Monique Maas – Jongerius – manager team Behandeling & Begeleiding. Zij staat je graag te woord!

Je kunt haar bereiken via monique.maas@surplus.nl of telefonisch via +31-(0)168-350515.

Voor inhoudelijk vragen m.b.t. de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze afdeling werving & selectie via werken@surplus.nl of telefonisch via +31-(0)76-2082345.

Wil je een mogelijke toekomst in de ouderengeneeskunde verkennen of gewoon werkervaring opdoen? We nodigen je van harte uit te reageren of een dagje met ons mee te lopen!

Wat houdt werken bij Surplus in?

Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden.

  • Meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant.
  • Een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

SURPLUS - Paul de Vos 32-min

Paul, Specialist Ouderengeneeskunde

“Steeds weer zoeken we het contact met kwetsbare mensen zodat we er het beste van kunnen proberen te maken, ondanks hun complexe problematiek en vaak ongeneeslijke aandoeningen. Het werk is belonend, maar vaak ook zeker uitdagend, waarbij  mijn drijfveer naast de mooie mix van uitdagingen op inhoudelijk vlak, zeker ook ligt in het feit dat ik me op mijn plek voel in deze organisatie en me sterk ondersteund voel door mijn collega’s en het team waarbinnen ik werk. Daarnaast is het werk- en aandachtsgebied sterk in ontwikkeling, waardoor ik me geen moment hoef te vervelen.”

Surplus - Vera Nooijens 030

Vera, Wijkverpleegkundige

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker erg leuk, bevredigend en soms ook zeker uitdagend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn. Daarnaast ben je als kwaliteitsverpleegkundige betrokken bij het hele proces van zorg aanbieden en werk je nauw samen met de andere disciplines binnen Surplus, zoals bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, om zo samen de best mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen bieden.”

VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

Zo gaan we het doen

Je klikt op de solliciteren button

Er wordt snel contact met je opgenomen.

We maken kennis met je.

Je loopt een dag mee als je wilt.

We voeren een goed voorwaardengesprek.

Je krijg snel een passend aanbod.

over surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat..

Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan. Bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling.

Vraag het Lucia

Recruiter bij Surplus

Heb je een vraag over deze vacature of over ons sollicitatieproces? Dat kan! Stel direct een vraag aan onze recruiter door op de onderstaande button te klikken. Je kunt via het icoontje rechtsonder ons ook een WhatsApp met je vraag of opmerking sturen.

We zitten voor je klaar!

Interesse? Solliciteer nu!