fbpx

Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde – regio Breda – standplaats Zevenbergen | 2019-205

Zorg

Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde

regio Breda - standplaats Zevenbergen

Uren in overleg

  FWG 65

  Max. € 5395,82 + 10% arbeidsmarktoeslag

  Breda e.o.

  Standplaats Zevenbergen

 Ref: 2019/205

  Uren in overleg

Beschrijving werkplek

Wil je werken voor en met kwetsbare oudere cliënten die wonen in moderne woonzorgcentra in de regio Breda?

Surplus staat voor laagdrempelige en persoonsgerichte zorg en behandeling met oprechte aandacht. Dit betekent dat je naast je vak als medisch professional altijd jouw eigenheid inzet om de ander te zien. Niet het ziektebeeld staat centraal maar de cliënt en zijn of haar welzijn.

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

  • Je werkt op de hoofdlocatie én zelfstandig op een van onze regionale  woonzorgcentra. Zo ervaar je collegialiteit van het multidisciplinaire team, kun je sparren met je collega artsen en heb je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor je eigen locatie. Eens per 2 weken heb je een teamoverleg met het hele artsenteam waarin je wordt bijgepraat over ontwikkelingen. Ook kun je participeren in expertgroepen en denk je mee over het verbeteren van zorgpaden (o.a. voor dementie, acute somatische zorg, CVA, Parkinson, ELV, palliatieve zorg en psychiatrie).
  • Een voordeel tijdens je bereikbare diensten is dat een deskundig mobiel verpleegkundig team de triage doet en er altijd een specialist ouderengeneeskunde beschikbaar is om mee te overleggen.
  • En een mogelijkheid tot huisvesting in het mooie centrum van Breda gedurende je arbeidsovereenkomst.
  • Surplus is een gekwalificeerd opleidingshuis voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. Een prima voorbereiding voor een vervolgopleiding.

Daarvoor vragen wij het volgende van jou

  • Een geregistreerd artsendiploma en een inschrijving in het BIG-register.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt bij voorkeur 2 jaar medisch-praktische werkervaring, bij voorkeur op een werkterrein in relatie tot verpleeghuis/ouderengeneeskunde, zoals SEH, interne geneeskunde, neurologie, psychiatrie of geriatrie.
  • Een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Meer informatie?

Wil je als afgestudeerd en BIG geregistreerd (basis) arts een toekomst in de ouderengeneeskunde verkennen, een dagdeel meelopen of solliciteren? Neem dan vrijblijvend contact op met Monique Maas, directeur Behandeling en Begeleiding en specialist ouderengeneeskunde +31168350515 of stuur je motivatie en cv op naar monique.maas@surplus.nl.

Wil je meer informatie m.b.t. de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met onze afdeling Werving & Selectie, via werken@surplus.nl of telefonisch via 076-2082345.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren via de onderstaande button!

Wat houdt werken bij Surplus in?

Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden.

  • Meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant.
  • Een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

SURPLUS - Paul de Vos 32-min

Paul, Specialist Ouderengeneeskunde

“Steeds weer zoeken we het contact met kwetsbare mensen zodat we er het beste van kunnen proberen te maken, ondanks hun complexe problematiek en vaak ongeneeslijke aandoeningen. Het werk is belonend, maar vaak ook zeker uitdagend, waarbij  mijn drijfveer naast de mooie mix van uitdagingen op inhoudelijk vlak, zeker ook ligt in het feit dat ik me op mijn plek voel in deze organisatie en me sterk ondersteund voel door mijn collega’s en het team waarbinnen ik werk. Daarnaast is het werk- en aandachtsgebied sterk in ontwikkeling, waardoor ik me geen moment hoef te vervelen.”

Surplus - Vera Nooijens 030

Vera, Wijkverpleegkundige

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker erg leuk, bevredigend en soms ook zeker uitdagend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn. Daarnaast ben je als kwaliteitsverpleegkundige betrokken bij het hele proces van zorg aanbieden en werk je nauw samen met de andere disciplines binnen Surplus, zoals bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, om zo samen de best mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen bieden.”

VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

Zo gaan we het doen

Je klikt op de solliciteren button

Er wordt snel contact met je opgenomen.

We maken kennis met je.

Je loopt een dag mee als je wilt.

We voeren een goed voorwaardengesprek.

Je krijg snel een passend aanbod.

over surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat..

Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan. Bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling.

Vraag het Lucia

Recruiter bij Surplus

Heb je een vraag over deze vacature of over ons sollicitatieproces? Dat kan! Stel direct een vraag aan onze recruiter door op de onderstaande button te klikken. Je kunt via het icoontje rechtsonder ons ook een WhatsApp met je vraag of opmerking sturen.

We zitten voor je klaar!

Interesse? Solliciteer nu!