fbpx

Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Sollicitatieproces

lees alles over ons sollicitatieproces

Sollicitatieproces Surplus

Solliciteer via het sollicitatieformulier, loop een dagje met ons mee, kom vervolgens eens langs op gesprek en voor je het weet ben je officieel werkzaam bij Surplus!

VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

Zo gaan we het doen

Je klikt op de solliciteren-button en vult je gegevens in.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We maken snel kennis met je.

Je loopt een dag mee als je wilt.

We voeren een goed voorwaardengesprek.

Je krijg snel een passend aanbod.

Solliciteren bij Surplus, hoe werkt het?

Stap 1:

Je leest de vacature, wordt enthousiast, want je hebt gelezen dat je aan de criteria voldoet of dat je wellicht door ons verder geschoold kunt worden. Dus je besluit dat je hierop graag wilt gaan reageren.

Stap 2:

Je klikt op de button “solliciteren”, vult het online sollicitatieformulier en verzendt het naar ons. Je krijgt dan direct al een bevestiging van je sollicitatie van je e-mail.

Stap 3:

Wij gaan je zo snel mogelijk bellen, om je te laten weten wat het vervolg van je sollicitatie zal gaan zijn. Dat kan zijn dat je in de procedure bent opgenomen, dat we graag direct een afspraak met je willen maken of dat we helaas niet met je verder gaan. Want volgens ons wil je graag snél duidelijkheid, zelfs als dat minder leuk nieuws is.

Stap 4:

We plannen, uiteraard samen met jou, een kennismakingsgesprek in. Afhankelijk van de soort functie zal dat soms met iemand van het team recruiters zijn, of met een van de leden van het afdelingsteam waar de vacature voor bedoeld is. In dit gesprek gaan we samen met je bespreken of jij inderdaad past in onze functie, maar uiteraard ook (of misschien wel, vóóral ook) of jij ons vindt passen in jouw beroepsleven.

Stap 5:

Het is vaak fijn om alvast een indruk te kunnen opdoen van je mogelijke nieuwe werkplek, van de inhoud van je nieuwe baan en uiteraard ook van je mogelijke toekomstige collega’s of doelgroep. En dat kan! We zijn een groot voorstander van een dagje meelopen en zullen dat ook graag voor je organiseren. Meer info hierover vind je via deze link. Deze meeloopdag wordt aan het einde van de dag met je doorgesproken, waarbij wij en jij aangeven of we door willen met elkaar.

Stap 6:

Als we inderdaad vinden dat we graag met elkaar door willen, wat uiteraard echt super is, dan zullen een nieuw gesprek inplannen om de arbeidsvoorwaarden goed met elkaar door te spreken. We maken dan het papierwerk in orde (diploma’s, ID-bewijs, etc.) en bespreken wat we je kunnen en willen bieden. Uiteraard heb je daar zelf ook een stem in, want we willen er zeker van zijn dat we bij je start alles goed voor je geregeld hebben en je tevreden bent.

Vraag het Lucia

Recruiter bij Surplus

Heb je een vraag over deze vacature of over ons sollicitatieproces? Dat kan! Stel direct een vraag aan onze recruiter door op de onderstaande button te klikken. Je kunt via het icoontje rechtsonder ons ook een WhatsApp met je vraag of opmerking sturen.

We zitten voor je klaar!

Hoe bereid ik me voor?

aan de slag bij surplus

Zo gaan we het doen

Na het voorwaardengesprek ontvang je ons aanbod.

Je stuurt het contract terug, samen met al het andere papierwerk.

We spreken samen de startdatum af en bevestigen deze.

Je ontvangt van ons je onboardingsprogramma en alle andere details.

We regelen intern alles zodat je op je eerste dag meteen aan de slag kunt.

De eerste periode wordt je ingewerkt en begeleid door je collega’s.