Maak kennis met onze collega's

Jouw toekomstige collega’s aan het woord over werken bij Surplus.

Marijke Ismail – Verzorgende IG

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde!”

Paul de Vos – Arts / Specialist Ouderengeneeskunde

“Steeds weer zoeken we het contact met kwetsbare mensen zodat we er het beste van kunnen proberen te maken, ondanks hun complexe problematiek en vaak ongeneeslijke aandoeningen.”

Natasja van Geel – Senior verpleegkundige

Wat ik zo leuk vind aan Surplus? Je mag altijd meedenken. Je krijgt vooral veel kansen én het vertrouwen om het beste uit jezelf te halen. Surplus voelt voor mij als een warme, veilige thuishaven, waar ik dagelijks nog steeds geïnspireerd word. Zowel door mijn cliënten, hun familie maar zeker ook door de uitdagingen en mogelijkheden die mijn werkgever mij biedt.

José Sprenkels – Zorghulp intramuraal

“Als zorghulp of als assistent dienstverlening en zorg, help je je cliënten onder andere met hen te helpen bij hun dagelijkse zaken. Denk aan boodschappen doen, schoonmaken of bedden opmaken. Maar ook het maken van een wandeling met de cliënten of het helpen van de verzorgende of verpleegkundige kan bij je taken horen. Je bent daarbij onmisbaar en je krijgt veel waardering”.

Marcel van Doorn – Verzorgende IG/ MZ

“Ik ben altijd graafmachinemonteur geweest, maar dat was erg zwaar werk. Daarom ben ik op een gegeven moment op zoek gegaan naar iets anders en toen stuitte ik op de zorg. Ik heb vijf jaar lang snuffelstages gedaan in deze branche en daarna vrijwilligerswerk bij Surplus. Vervolgens ben ik hier leerling Verzorgende IG/MZ geworden. Dit vond ik van tevoren wel een beetje eng, omdat ik nooit heb gestudeerd. Daarnaast was ik bang dat ik in mijn eentje tussen alleen maar jonge mensen zou zitten, maar in mijn opleiding varieerde de leeftijd van 18 tot 56 jaar. Tijdens mijn opleiding heb ik een mega tijd gehad en waanzinnig veel geleerd. Nu ben ik al enige tijd Verzorgende IG bij Surplus locatie Antonius Abt en zit ik helemaal op mijn plek. Ik vind mijn werk geweldig. De bewoners met dementie waar ik mee werk zijn een heel dankbare doelgroep. Ik heb nooit spijt gehad van mijn beslissing om voor de zorg te gaan.”

Simone Bos – Verzorgende IG

Werken binnen Surplus is zeker uitdagend en soms ook vermoeiend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn.”

Glenda Stehmann – Verzorgende IG/ MZ

“Ik heb al sinds mijn 19e gewerkt als Helpende bij Surplus. Motivatie om een opleiding te doen had ik eigenlijk niet, omdat ik geen zin had in al het huiswerk en het maken van verslagen. Toen hoorde ik dat Surplus met een nieuwe vorm van opleiden ging beginnen, waarbij je helemaal zelf mag weten hoe je je tijd indeelt en aan welke lessen je deelneemt. Deze manier van leren sprak mij wel aan en daarom ben ik de opleiding tot Verzorgende IG/ MZ gaan volgen. Ik deel mijn tijd voor school, werk en thuis zijn precies zo in als ik dat wil en dat bevalt me heel goed. Door de flexibiliteit zou ik het samen leren in de wijk iedereen aanraden, zeker ook mensen met kinderen die bijvoorbeeld rekening moeten houden met schooltijden.”

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen