fbpx

Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Ben jij bereidt om ons vrijwillig te helpen?

Nou, Dat vinden wij écht fantastisch!

We kunnen je hulp altijd goed gebruiken. Daarbij maakt het ons niet uit wat je precies allemaal kunt, want we zijn dankbaar voor alle hulp die je ons kunt en wilt bieden! Want we hebben hulp nodig bij een veelheid van taken. Denk daarbij aan het halen en brengen van bewoners, het spelen van een spelletje, het helpen bij de maaltijden, maar ook (als je een zorgachtergrond hebt) het direct ondersteunen van de zorgcollega’s. Hebben we nu geen passend aanbod voor je? Op een later moment waarschijnlijk wel!

HelpenHand001

Hoe en waarvoor kun je je aanmelden?

Ben je graag sociaal bezig en help je graag?

Alle noodzakelijke maatregelen rondom het coronavirus hebben invloed op het bezoek dat bewoners en cliënten kunnen ontvangen en op de ondersteuning die mantelzorgers en familie kunnen bieden. Dit heeft gevolgen voor sociale activiteiten en het uitvoeren van allerlei praktische hulptaken. Om onze bewoners en cliënten het maximale te kunnen blijven bieden zoeken wij JOU. Meld je dus snel aan!

HelpenHand002

Heb je een zorgachtergrond en/of opleiding?

Uiteraard hebben we ook hulp nodig, om onze collega’s in de directe zorg te ontlasten. Zij zijn al maanden bezig om ervoor te zorgen dat onze bewoners en cliënten ook op medisch en verpleegtechnisch vlak niets tekort komen. Maar ook zij hebben directe ondersteuning nodig. Dus als jij een zorgachtergrond hebt en graag wilt helpen, schroom niet. We verwachten heus niet dat je (direct) inzetbaar bent op je zorgniveau, maar meld je aan en geef aan wat JIJ wél wilt en kunt doen!

HelpenHand003