fbpx

Meeloopdag

Kom bij Surplus kijken

De meeloopdag is perfect om als zorgprofessional alvast een indruk te krijgen van je mogelijke nieuwe werkplek, de inhoud van het werk en uiteraard ook van je mogelijke toekomstige collega’s en cliënten.

Voor zij-instromers organiseren we 22 oktober 2019 een oriëntatiedag. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

Waarom een meeloopdag bij Surplus?

  • De meeloopdag voor professionals wordt aan het einde van de dag samen met je doorgesproken. Hierbij wordt dan kort benoemd wat de ervaringen waren.
  • Hierna gaat het recruitment de informatie ophalen bij de afdeling en kun jij eens rustig alles laten bezinken.
  • De volgende dag gaan wij je bellen en met je bespreken of we met elkaar door willen en zo ja, plannen we meteen een arbeidsvoorwaardengesprek, zodat je snel duidelijkheid hebt.
  • Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je direct een aanbod en hopen we je zo snel mogelijk als nieuwe collega te mogen begroeten!

Wat kun je verwachten van een meeloopdag bij Surplus?

We spreken een dag af

We mailen de details

Je meldt je bij de receptie

Je loopt een dag mee

We bespreken de meeloopdag

We nemen contact met je op

Meld je aan voor de meeloopdag bij Surplus!

Meeloopdag zorgprofessional

Wil jij erbij zijn en ben je een zorgprofessional (helpende, verzorgende, verpleegkundige, of heb je een andere opleiding die zorg gerelateerd is)? Meld je dan nu aan via het formulier, dan laten we je zo snel mogelijk weten wanneer je een dag kunt meelopen.

Een meeloopdag Surplus wordt op maat voor je gepland en met je doorgenomen. Afhankelijk van je achtergrond en opleiding zal er bekeken worden hoe jouw meeloopdag er het beste uit kan zien. Tijdens de meeloopdag wordt je begeleid door een verantwoordelijke collega, die samen met jou aan het einde van de dag deze evalueert.

Zorg dat je in je toelichting de volgende gegevens van jezelf vermeldt:

  • Opleiding
  • Woonplaats
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer

We organiseren ook regelmatig meeloopdagen voor geïnteresseerden die nog geen achtergrond in de zorg hebben, maar die wél graag willen weten wat werken in de zorg en bij Surplus nu precies inhoudt. Ook als je daar in geïnteresseerd bent, kun je gebruik maken van het e-mail formulier hiernaast op de pagina. Wij zullen je dan z.s.m. informeren wanneer de eerstvolgende meeloopdag voor deze groep zal plaatsvinden.

Oriëntatiedag zij-instromer

Op dinsdag 22 oktober organiseren we een oriëntatiemoment voor iedereen die misschien in de zorg wil komen werken. We geven je een indruk over de verschillende takken van sport. Wat houdt het werken in de zorg intramuraal en extramuraal in? Hoe komt je werkdag er uit te zien? We vertellen het je graag! Heb je interesse? Dan kun je je vrijblijvend inschrijven via het formulier hiernaast. Vermeld daarbij dat het om de oriëntatiedag gaat. We nemen dan contact met je op voor meer informatie.

Vul het onderstaande formulier in!