fbpx

Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Dus jij denkt erover om ons te komen helpen?

Je bent van harte welkom! Want om eerlijk te zijn kunnen we je hulp goed gebruiken én misschien kunnen we jou dan tegelijkertijd helpen aan een baan in deze gekke tijden! Het is je vast niet ontgaan dat er binnen de zorg extra hulp nodig is en er op dit moment ook veel mensen (tijdelijk) zonder werk thuis zitten.

AlgemeenLPSurplusOpzet1
VanSlagLPSurplusOpzet1

Daar ligt volgens ons een prima kans voor ons allebei! Wij kunnen én willen jou héél graag kort en betaald opleiden, zodat wij die extra hulp krijgen en jij weer aan de slag kunt! Na die opleiding begin je binnen één van onze woonzorgcentra of binnen één van de thuiszorgteams. En wat je gaat doen, hangt af van jouw voorkeur. We bieden namelijk 3 duidelijke opleidingen aan!

Hoe werkt het? Door op de button hiernaast te klikken ga je naar de speciale website, die door onze partner Zorgwerk wordt verzorgd. Daar vind je meer informatie én kun je door een simpel aanmeldingsformulier in te vullen erachter komen welke baan het beste bij jou past. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden en rest gaat vanzelf. Een snelle opleiding, daarna een leuke én zinvolle baan! Meer informatie en/ of aanmelden? Klik dan op de oranje button.

SurplusSmall
ZorgwerkSmall
StocSmall