Helpende Handen

Kom jij ons tijdens de coronaperiode helpen? Dat vinden we écht fantastisch!

We kunnen je hulp altijd goed gebruiken. Daarbij maakt het ons niet uit wat je precies allemaal kunt, want we zijn dankbaar voor alle hulp die je ons kunt en wilt bieden! Want we hebben hulp nodig bij een veelheid van taken. Denk daarbij aan het halen en brengen van bewoners, het spelen van een spelletje, het helpen bij de maaltijden, maar ook (als je een zorgachtergrond hebt) het direct ondersteunen van de zorgcollega’s. Hebben we nu geen passend aanbod voor je? Op een later moment waarschijnlijk wel!

Algemeen vrijwilliger

Ben je graag sociaal bezig en help je graag?

Alle noodzakelijke maatregelen rondom het coronavirus hebben invloed op het bezoek dat bewoners en cliënten kunnen ontvangen en op de ondersteuning die mantelzorgers en familie kunnen bieden. Dit heeft gevolgen voor sociale activiteiten en het uitvoeren van allerlei praktische hulptaken. Om onze bewoners en cliënten het maximale te kunnen blijven bieden zoeken wij jou. Meld je dus snel aan!

Zorgvrijwilliger

Heb je een zorgachtergrond en/of opleiding?

Uiteraard hebben we ook hulp nodig, om onze collega’s in de directe zorg te ontlasten. Zij zijn al maanden bezig om ervoor te zorgen dat onze bewoners en cliënten ook op medisch en verpleegtechnisch vlak niets tekort komen. Maar ook zij hebben directe ondersteuning nodig. Dus als jij een zorgachtergrond hebt en graag wilt helpen, schroom niet. We verwachten heus niet dat je (direct) inzetbaar bent op je zorgniveau, maar meld je aan en geef aan wat je wél wilt en kunt doen!

Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar regulier vrijwilligerswerk wat niet specifiek is gericht op werkzaamheden tijdens de coronaperiode? Bekijk dan onze pagina Vrijwilligerswerk.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen