fbpx

Coronavirus: dit moet u weten!

Via onderstaande link houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Help ons helpen – Surplus breed – Kandidaten met zorgachtergrond

Heb je een zorgachtergrond? Alle opleidingen in de zorg welkom

Ben je een (ex)-zorgmedewerker? Help ons helpen!

  Niveau 2/3/4/5

  Beloning in overleg

  Surplus Breed

  alle locaties (in overleg)

 Per direct

  Alle beschikbaarheid

Help ons helpen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de druk op de zorg door het coronavirus momenteel hoog is. Vandaar dat we op zoek zijn naar iedereen die ons kan helpen bij het invullen van die zorg. Uiteraard geldt dit ook voor de alledaagse hulp, maar we hebben vooral ook behoefte aan iedereen met een zorgachtergrond die ons kan helpen juist daar waar de druk het hoogste is; aan en rond het bed!

Heb je dus een achtergrond in de zorg, met of zonder diploma en voel je je geroepen om ons te willen helpen? Meld je dan aan en kom ons helpen!

Wie zijn wij en wat kun je doen?

Surplus is een van de grootste zorginstellingen in de regio Breda/Zevenbergen en West-Brabant binnen ouderenzorg, welzijn en revalidatie. Binnen 13 vaste woonzorgcentra en tientallen thuiszorglocaties verlenen wij dagelijkse zorg aan een grote groep bewoners en cliënten. Je kunt al onze locaties hier terugvinden.

Onze grootste doelgroep is met name de (complexe) ouderenzorg, waarbij we een onderscheid kennen tussen somatische en psychogeriatrische cliënten, met een grote variëteit aan ziektebeelden.

In de dagelijkse zorg hebben we op het moment behoefte aan zorgverleners die direct vorm kunnen geven aan die complexe zorg. Daarnaast zijn we uiteraard ook enorm blij met iemand die bijvoorbeeld mee kan helpen met de ADL-zorg, basale (verpleegtechnische) handelingen, medicatie, enzovoorts.

Wie ben jij?

Jij bent allereerst sowieso een kanjer, omdat je bezig bent met het lezen van deze pagina! Alleen daarvoor bedanken we je al!

Daarnaast hopen we dat je iemand bent met een achtergrond in de zorg, bij voorkeur op een niveau 2 t/m 5, die misschien had besloten om vanwege alle drukte uit de zorg te stappen, maar nu bereid is om toch een aantal weken ons te komen helpen. Of wellicht heb je ooit een opleiding gevolgd, maar is je leven anders gelopen en ben je iets anders gaan doen? Het kan ook zomaar zijn dat je wel een niveau-2 diploma hebt (bijvoorbeeld helpende), ooit gestart bent met niveau 3, maar misschien bent afgehaakt?

Welke achtergrond in de zorg je ook hebt, je bent van harte welkom! Ook als je inmiddels van je welverdiende rust aan het genieten bent, na een leven in de zorg, maar je nu toch je handen voelt kriebelen. Schroom dan niet en meldt je aan via de onderstaande button! Wij bekijken jouw aanbod en gaan daarmee aan de slag!

Meer informatie nodig?

Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met het team Werving & Selectie via 076-2082345 of via werken@surplus.nl.  

Wat houdt werken bij Surplus in?

Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden

  • meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant
  • een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn
  • altijd dicht bij huis werken in één van onze woon-zorgcentra
  • Veel doorstroom mogelijkheden

Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

Jose-Sprenkels---helpende---400x400

José, zorghulp intramuraal

“Als zorghulp of als assistent dienstverlening en zorg, help je je cliënten onder andere met hen te helpen bij hun dagelijkse zaken. Denk aan boodschappen doen, schoonmaken of bedden opmaken. Maar ook het maken van een wandeling met de cliënten of het helpen van de verzorgende of verpleegkundige kan bij je taken horen. Je bent daarbij onmisbaar en je krijgt veel waardering”.

Simone-Bos---helpende---400x400

Simone, Verzorgende IG

“Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker uitdagend en soms ook vermoeiend. Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn.”

over surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat..

Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Volgens Surplus Zorg ligt het antwoord in een herkenbare omgeving. Dichtbij familie en naasten, met een zo breed mogelijk aanbod van zorgvormen en combinaties daarvan. Bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling.